X antall kjøkkenkluter

Jeg kan med hånden på hjerte si at det går mye i kjøkkenklutstrikk om dagen.
Det er perfekt serie-strikk! Jeg slapper av straks jeg kan gjøre ‘to ting på en gang’ – som i dette tilfelle, både strikke og se på en tv-serie!

Favorittseriene for tiden er Warehouse 13 (som jeg ser sammen med min bedre halvdel) og hvis jeg sitter alene – Orange is the new black!

Noe nytt jeg har prøvd ut er å skråstrikke kluter! 
Jeg elsker skråstrikking, føler arbeidet går mye fortere! (har skråstrikket sitteunderlag før).
Den ene kluten er en ‘restegarnsklut’, mørkegrå, rosa og grå.
Den andre skråstrikkede i gammelrosa er strikket med Drops Safran, et garn jeg har blitt hodestups forelsket i! Man får tynne og litt ‘ruere’ kluter, som må bli perfekte til å tørke litt her og der! 
Etterpå skal den sendes av sted til ‘klut-test-panelet’ mitt, min kjære mamma, som også har fått æren av å teste ut flere kluter strikket i Drops Paris, som er mitt favorittklutgarn hittil. 
Vanvittig slitesterkt! Tåler 60 graders vask, flere ganger i uken og klutene ‘ser ut som nye’! 
Fikk nesten sjokk sist jeg var på besøk hos min mamma. Den rosa kluten som hang ved oppvaskkummen så flunka ny ut (ho har fått et lite lager av meg), men det viste seg å være en klut ho har brukt fast de siste 6 mnd! Wow! 
Drops Paris har så absolutt bestått testen! 🙂
Jeg er kjempespent på slitestyrken til Safran, som var vidunderlig å strikke med! (det føltes som sorgens dag da kluten var ferdig og jeg ikke fant mer Safran-garn i garnlageret mitt!!, jeg trodde jeg hadde et hvitt nøste liggende også).
Er litt redd det kanskje ikke er like holdbart. Håper på at det slår ut den andre veien, for dette er mitt nye ‘favorittgarn’! Det kjennes utrolig godt ut mellom hendene og klutene blir så ‘lette’! 
Kan man bli forelsket i garn? I såfall tror jeg at jeg har blitt det! *sukkerhenført*
Det står ei lita ‘vesletuppe’ bak her og beskuer klutene. 
Jeg ser ho har fått ‘løfta skjørtet sitt litt’ – mon tro hva ho har vært utpå sist helg? 
Kanskje jeg bør la tvilen komme ho til gode og satse på at det var min ‘ville støvtørking’ av ho her om dagen som er synderen. 😉
Hva er ditt favoritt klutgarn? 
Har dere samme preferanse som meg?