Tute-Tuva tuter ikke!

De av dere som følger meg på instagram (@victoriasandmark) har alt fått med dere at det ble et lite opphold i Tute-Tuva’n.
Etter 2 blå nøster var det stopp, og jeg hadde fremdeles ikke kommet meg til uglene.
Et nytt nøste ble kjøpt, men det ble heller ikke nok!…
Vel, denne gangen var jeg så slu at jeg bestilte meg et nytt nøste på nett, fra To Damer…baktanken med det var å kjøpe med et nøste Kauni EQ (regnbuefargen) også!
Kauni har den peneste lillafargen jeg har sett, og jeg dagdrømmer om en jakke i den fargen også, MEN jeg vil teste ut garnet før jeg kjøper garn nok til en hel jakke. Og siden jeg har liggende mørkegrå pt2 som egentlig skulle bli en vest (ble 1/3 vest før jeg gav opp, så ‘vesten’ skal rekkes opp etterpå), finner jeg alltids på noe å strikke med mørkegrått garn og regnbuegarn – stripete votter eller kanskje en babyjakke?..

DSC_3975

Tut, tut, håper jeg snart kan fortsette på Tute-Tuva’n, og at garnet kommer i ekspressfart i postkassa! 😉