Strand Strikk

Da har vi plutselig hatt en utrolig het sommerdag her. Litt for varmt for mitt vedkommende, men heldigvis har vi kjøling i huset, hvis ikke hadde det vært uutholdelig! Godt for hundene at vi ikke har det nivarmt inne også!
Vi har hatt besøk de siste dagene! – fra Sarpsborg! Min mamma, tante, lillesøster og bror! 😉
Så vi har hatt det trivelig!

Før besøket kom har jeg rukket å strikke opp hele 5 nye Bird Cherry’er til min svigerinne (ho har faktisk kjøpt inn garn til minst 4 til, og hittil har jeg nå strikket 11 kluter til ho).

Svigerinna mi hadde med 4 nøster Paris og 1 nøste Mandarin Medi fra Sandnesgarn denne gangen, og du og du – for et herlig garn å strikke med! Så som dere ser på bildet over gikk jeg litt amok inne på Lykke-butikken på CC i Gjøvik! Måå bare strikke noen kluter til eget bruk i Mandarin! 
Den lilla kluten over er ‘White Birch’, fra Bittamis design, den også, og min mamma og tante fikk hver sin slik klut da de kom oppover på mandags ettermiddag! 😉

Må også bare vise dere ‘restegarnsgenseren’ jeg har begynt på! Strikket i ‘rester’ av Drops Paris. 
Skal innrømme at jeg har måtte handle inn noen nøster til med grått garn, for å få nok, men i hovedsak skal denne bestå av rester, men vil ha rosa, mørk gammelrosa og grå, så da må det kjøpes inn litt hvis jeg brått ikke har nok. Denne blir til litt underveis, med hensyn til ork og tid! 

Det ble bestemt før avreisen til ‘slekta’ fra Sarpsborg at det skulle grilles første dagen. 
Vi sloss mot været en stund, men dessverre måtte vi gi tapt! 
Vi stod med paraply over grillen, mens vi samtidig løp ut og inn med pølsebrød for at de ikke skulle regne bort. Et ildfast fat ble hentet og pølser og hamburgere ble grillet ferdig før vi måtte gi tapt og spise maten innendørs… 😛 Men, vi fikk da i det minste grillet den ute!

På tirsdag skulle vi spise middag i Gjøvik, og valget falt på Salt & Pepper i sentrum (et steinkast unna  den ene garnbutikken!). 
Mitt søskenbarn Malin har flyttet til Gjøvik denne sommeren og tar et forberedende mattekurs her nå før ho starter opp på høgskolen til høsten! 
Vi hadde avtalt å møte ho etter skolen, og mannen kjørte også direkte hit for å få mat i magen. 
Her koset vi oss med bl.a. pizza! Vegetarpizzaen var ganske god! (jeg er ikke vegetarianer).
Etter endt måltid ble det en veldig rask tur innom garnbutikken. Måtte vise mamsen min den – ho har kun vært med inn på ‘Lykke’ før. 
Jeg hadde på forhånd bestemt meg for å ta med noe i hvit og brunnyanser. Holder på å strikke kjøkkensett bestående av en klut og et håndkle safran, som skal legges ut for salg i Epla-butikken min.
Men det var jo umulig å velge da jeg kom inn gjennom døren! 
Hadde lyst på rosa og mintgrønn og alt som var, men endte til slutt opp med kun 4 nøster! 
Siden Drops har tilbud ble det kun 64,- og jeg angret som en hund på at jeg ikke kjøpte med flere nøster. 
Mannen ble for første gang med inn på garnbutikken og ble vel lettere lattermild av mitt ‘ikke-klare-å-velge-farge’ der inne! 😛

Så ble det strikking og kos ved Abbortjernet i Snertingdal i går, før gjengen takket for seg og satte kursen hjemover igjen! 

En hastig oppsummering fra den siste tiden! Det strikkes fortsatt kluter i all hovedsak! 😉