Skappel Vappel Bappel Tappel!

Etter snart 1 år ‘under production’ er min første skappelgenser ferdig!
Den har ligget ‘død’ de siste månedene, men da jeg plukket den fram for noen dager siden så jeg at det kun manglet 7 cm igjen på den siste armen.
Det var skammelig, rett og slett! Så da begynte pinnene å gå, og nå har jeg sittet og sydd sammen genseren. Den var varm, armene perfekt lengde, kroppen kunne nok vært lengre både foran og bak, samt at jeg kunne ha hatt flere masker på begge stykker for å få den enda mer ‘posete’ og ‘kosete’.

Skappelen er strikket i drops vivaldi og drops alpakka – myk og herlig!

Jeg har så lyst til å strikke en skappelgenser til meg og ‘lillesøster’ som skal bli identiske! 
Mørkebrun og lys rosa er to farger som stadig har dukket opp på netthinna mi de siste dagene. 
Mon tro om det ikke blir flere skappl’er før jul! 
(host…kremt…jeg har en i blå bomull som snart er ferdig også!)
Ha en flott uke, folkens! 

2 thoughts on “Skappel Vappel Bappel Tappel!

 1. egsastrikk

  Så fin!! Hva er maskeantallet og pinnestørrelse du ha brukt? Jeg har lenge tenkt å strikke meg en Skappelgenser, men strikkeren i meg synes den er litt for enkel, men ser dog veldig herlig ut! Din så veldig fast og fin ut, syne ofte de blir litt i største laget. Ha en god dag 😀

   
  Reply
 2. Victoria @

  Brukte pinne 6, men maskeantallet er jeg litt usikker på nå. Armene måtte jeg faktisk ha flere masker enn det står oppgitt i oppskriften. Lurer litt på om jeg faktisk hadde samme maskeantall på kroppen, men at jeg da gikk ned i pinnestr.

   
  Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *