Lue til hue!

I fjor vinter ble det strikket noen luer!
Alle er strikket i Jadegarn fra Sparkjøp (som dessverre ikke selger det lenger), bortsett fra duskeluen som er i Rubin.
Jeg elsker å strikke luer!, og regner med det kommer til å bli produsert noen denne vinteren og!
Men først – et tilbakeblikk fra fjorårets vinterproduksjon!

Kari-Traa lue!

Lue med dusk!

Mønster-underveis-lue!

Torpelue!

Torpelue igjen!

Min favoritt, beige torpelue!

5 varme luer til kalde huer!

Er du en lueelsker?

4 thoughts on “Lue til hue!

 1. Full av Ull

  Så mange fine luer!! Jeg er definitivt også en lueelsker, det er jo så morsomt å strikke. I tillegg er det kjekt å strikke bare 1! Ikke to votter, to sokker, to pulsvarmere osv 😛 For meg holder det med 1 😛 Du er så flink å blogge ofte om dagen, jeg får bare blogget en gang hver 14. dag føler jeg. Men hos deg er det alltid noe nytt når jeg kommer innom 😉 Jeg skal skjerpe meg med bloggingen og komme sterkere tilbake i desember 😉
  Ha en fin dag, klem fra Martine

   
  Reply
 2. Ingunn

  Flotte luer! Min favoritt er Torpelua. Skal nok lære meg å strikke en slik. Jeg er også en glad luestrikker.

  Ønsker deg en fin torsdagskveld!

  Klem fra Ingunn

   
  Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *