Kjøkkenklut med heklekant!

Først vil jeg bare fortelle at jeg velger å blogge direkte innefra victoriasstrikkerier.no framover.
Av frykt for at bilder og fremgangsmåter fra min tidligere blogspot blogg skal forsvinne dersom jeg flytter over de gamle blogginnleggene, velger jeg derfor inntil videre å la den også stå oppe, så får jeg se hvordan jeg gjør det senere med den.

Kjøkkenklut med heklekant

Strikket i Drops Muskat, p 3.5, 42 masker.
(Heklet kant i Drops Safran)

Rillestrikkes til kluten blir så lang du vil ha den, min måler 22 cm.

Kanten hekles som følger:
– 1 fm
– hopp over noen ‘masker’, hekle deretter 5 staver i neste maske
Gjenta dette rundt kluten.

DSC_1321
DSC_1323

 

Ingenting er vakrere enn en kjøkkenklut, og hvem kan motstå denne med en nydelig heklekant? 😉

God strikkefredag, alle! 🙂