Jeg tester PODCAST!

Dette er fullstendig nytt for meg, men du og du – litt moro og!

Jeg har altså testet fenomenet podcast!
Dere må trykke på linken under for å komme til podcasten – jeg er ikke såå kyndig at jeg har greid å få det direkte inn her. Jeg knota lenge for i det hele tatt å finne et sted jeg kunne legge ut podcasten for å få den videre inn her. Hvis noen har noen tips, sier jeg ikke nei takk!

Victorias Strikkerier – tester podcast for første gang


Illustrasjonsbilde fra meg av meg 😉

Har du ‘smakt’ på ordet podcast? 😛

3 thoughts on “Jeg tester PODCAST!

 1. Martine

  Å så morsomt og tøft at du har laget podcast! Jeg fortalte til samboer etter jeg hadde hørt Pinneguri sin, og han spurte om det var noe jeg også kom til å gjøre. Jeg bare ga han et blikk som sa "Har det klikka helt for deg eller?" Så jeg må bare si at jeg synes du er veldig tøff. Jeg likte veldig godt å høre på deg, og jeg hører alltid på podcast mens jeg sitter og strikker. Skikkelig koselig, faktisk 🙂 Jeg håper du lager flere episoder, jeg kommer i alle fall til å høre på, uansett om du snakker om strikking, eller strikking + andre ting 🙂

   
  Reply
 2. Victoria @

  Tusen takk! Veldig koselig å høre at du syns det! 🙂
  Det er faktisk veldig koselig å høre på podcast, hørte på Tante Ull sin siste podcast mens jeg strikket i stad og det er såå koselig å høre på! Du får slenge deg med, du også! 😉 🙂

   
  Reply
 3. Strikkemaske

  Prodcast det har ikke jeg heller vært borti, men dette synes jeg var litt morsomt og få med seg. Synes du er både modig og grei å høre på. Kjente meg selv litt igjenn med de tomlene. Det er alltid litt slit å få de maskene på pinnene når en strikker tomler men når de først er der er det jo bare et øyeblikk å få de ferdige. Ha en fin helg. 🙂

   
  Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *