Jeg skal ikke kjøpe mer nytt garn…..

….før neste år!

Før jul tok jeg turen ned til familien i Sarpsborg.
Tok ikke med meg verken garn eller strikkepinner, hadde tross alt strikket julegaver og tenkte at det kunne sikkert være godt med et lite avbrekk.
Jeg kom ned torsdag før jul og skulle bli der til lille julaften, ikke såå mange dager det!
Men jaggu, da fredagskvelden kom var jeg eier av intet mindre enn to nye rundpinner og 25 garnnøster!!…… host!
Abstinensene tok overhånd, og da jeg dro innom Bogerud på Landesenteret, bare for å se etter garn til enda et raggsokkpar til min mamma, hadde de selvfølgelig 20% på alt garn, og da var det brått litt vanskeligere å forlate butikken uten store mengder garn enn først antatt!

Jeg trøster meg med at jeg har en plan for alt garnet – det grå, brunbeige og militærgrønne garnet (sistnevnte kjøpt på Rema – ble yr innvendig da jeg så Rema her hadde garn, noe ingen Rema-butikker i Gjøvik har! Broren min trenger raggsokker han og, det blir hans forsinkede julegave fra meg!) skal bli raggsokker.
Hvitt og rødt garn skal bli Torpevotter til meg selv! Har ønsket meg det lenge nå!
Og babyullen skal bli prematurtepper! (det mangler et rosarødspraglet babyullnøste fordi jeg alt har satt i gang med et teppe!).
Tok med meg prematurstrikken på førjulsfesten med slekta, lørdag 22.des.
Kom overraskende nok et stykke på det!

Ønsker dere alle et riktig godt nytt (strikke)år! 🙂