Ja, jeg har endel garn!

Før helga hadde jeg en real sorteringsøkt i garnlageret.
Sorterte like garntyper (og farger) i hver sine brødposer.
Bildene viser ikke alt garnet jeg egentlig har – og godt er det kanskje?

Personlig syns jeg egentlig ikke jeg har det største garnlageret, og det meste har jeg et prosjekt i tankene til – og da er det ‘godkjent’, føler jeg!
Jeg har enda ikke funnet noen god måte å lagre garnet på.
Det er en begynnelse at alt nå ligger i brødposer, da slipper jeg gå igjennom hele bæreposer for å finne det garnet jeg leter etter, men det nedpakkede ‘brødposegarnet’ ligger fortsatt i bæreposer, så så fryktelig mye enklere blir det ikke å finne fram.

Drømmen er et skap hvor jeg kan lagre garn, eller kanskje skuffer, slik at man bare kan dra ut en skuff og finne det riktige garnnøstet ‘på et trekk’.

Nå har jeg slåss med komprimeringa til blogspot en time, og dette ble de eneste bildene hvor alt ikke så helt herpa ut. Kanskje er det en garn-i-senga-sensur som har slått inn, for alle andre bilder jeg prøver har jeg ikke samme problemet med, kun de med senga involvert! 
Hvordan lagrer dere andre garnet deres, for å få det mest mulig ‘oversiktlig’?

8 thoughts on “Ja, jeg har endel garn!

 1. Martine

  Ser ut som vi har omtrent like mye garn 😉 Jeg har også en del garn, men som deg har jeg også planer for det aller meste, og da føler jeg også det er mer greit 🙂 Det er sjelden jeg kjøper helt uten mål og mening. Jeg har mitt garn i en stor kurvekiste, en annen stor kurv (uten lokk), en del bokser fra Søstrene Grene, to tøynett og et par bæreposer. Har de sortert etter garntype 🙂 Alt tynt sokkegarn i samme boks, all Hverdags fra DSA i samme boks. Kurvekisten er fylt med Drops Lima, som er mitt yndlingsgarn. Garn er koselig, og jeg rydder ofte bare for å se hva jeg egentlig har og få inspirasjon 😉

   
  Reply
 2. strikzilla.com

  Min store drøm er en kjempestor hylle/reol (sånn som de har i garnbutikker) til alt garnet mitt 🙂 Inntil videre har jeg en stor kurv, en litt mindre kurv fra Bag Smith (hvor det også er plass til strikkepinner m.m.) og noe er vist også gjemt vekk i forskjellige skuffer. God idé med brødposene, tror jeg må prøve det neste gang jeg har garn-opprydding.

  /Strikzilla

   
  Reply
 3. Victoria @

  Ja, det er rart det der, at man faktisk får inspirasjon bare av å rydde i garnet! Hehe.. og ikke minst kan garn plutselig ende opp til et annet prosjekt enn det som var den egentlige planen i utgangspunktet! 😉

   
  Reply
 4. Lykketrollet

  Brødposer er genialt, bruker det til masse og lite til brød egentlig.

  Garnlageret kan egentlig aldri bli for stort ,, så glad jeg ikke har mye garn *jugekors'

  Tror alle garngale drømmer om eget rom ,med store reoler der en kan ha garnet sortert etter type og farge.

   
  Reply
 5. Bente Simone

  Ja, eller flere senger som jeg kan skyve bokser med hjul og lokk under. Jeg har en stor slik skuff fra jeg var liten, da var den nok fylt med leker. Og tre kanskje fire mindre, tror de heter bed rollere. Resten av garnet bor i poser og bager. Men garn må man jo ha.

   
  Reply
 6. Ellen Kristin

  Når jeg begynte å strikke for ca ett år siden hadde jeg garnet i aviskurven i stuen, så ble det poser, en full kommode.. Nå: En full kommode og en full stor kasse med lokk.. Ups, dette går bare en vei;) (51 nøster er på tur i posten) MEN, garn må man da ha når man strikker! Og jeg vet hva de forskjellige skal brukes til 😉

   
  Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *