Ja, jeg har endel garn!

Før helga hadde jeg en real sorteringsøkt i garnlageret.
Sorterte like garntyper (og farger) i hver sine brødposer.
Bildene viser ikke alt garnet jeg egentlig har – og godt er det kanskje?

Personlig syns jeg egentlig ikke jeg har det største garnlageret, og det meste har jeg et prosjekt i tankene til – og da er det ‘godkjent’, føler jeg!
Jeg har enda ikke funnet noen god måte å lagre garnet på.
Det er en begynnelse at alt nå ligger i brødposer, da slipper jeg gå igjennom hele bæreposer for å finne det garnet jeg leter etter, men det nedpakkede ‘brødposegarnet’ ligger fortsatt i bæreposer, så så fryktelig mye enklere blir det ikke å finne fram.

Drømmen er et skap hvor jeg kan lagre garn, eller kanskje skuffer, slik at man bare kan dra ut en skuff og finne det riktige garnnøstet ‘på et trekk’.

Nå har jeg slåss med komprimeringa til blogspot en time, og dette ble de eneste bildene hvor alt ikke så helt herpa ut. Kanskje er det en garn-i-senga-sensur som har slått inn, for alle andre bilder jeg prøver har jeg ikke samme problemet med, kun de med senga involvert! 
Hvordan lagrer dere andre garnet deres, for å få det mest mulig ‘oversiktlig’?