Insta-Strikk

Det er helt vilt! Jeg har strikket masse de siste dagene (og fylt opp litt av garnlageret!!), hovedsaklig pulsvarmere i ‘alle tenkelige former og farger’!
OL har stått på i bakgrunnen og dere har vel alle fått med dere den norske, hekla, lyseblå lua med rød kant nederst? Jeg syns den lua blir mer og mer nydelig for hver gang jeg ser den
Og jeg som ikke er en dreven heklerske!
Ja, garn til lua dukker straks opp i postkassen, men om jeg skal hekle den selv eller lure min mamma til det vet jeg ikke helt enda. Jeg kan jo ikke hekle…egentlig!

Følg meg gjerne på instagram: victoriasandmark
Endelig har det blitt Mariuspulsvarmere på meg – fra meg! 😉 – de er strikket i Karisma.
Skrapet fram noen av de siste pulsvarmer/lue/votte-nøstene mine (før det ble tomt! Seriøst! Tomt!), og strikket meg noen stripete, tommelløse pulsvarmere. 
Disse ble strikket i Merino extra fine og passer godt ute nå som plussgradene etterhvert kommer krypende. De er så ‘tynne’ at jeg vil tro de nesten kan egne seg til innebruk hvis man er en frysepinn også (planlegger en enda tynnere variant for innebruk!)
På mathandel-runden min i Gjøvik i går endte jeg opp med lyseblå (bildet yter ikke rettferdighet, fargen er nemlig klinkende lyseblå! 😉 ) og knallrød garnnøster!
Jeg strikker nå intet mindre enn OL-PULSVARMERE! 🙂
Jeg føler jeg henger litt bakpå på bloggen her nå, for det er så mye jeg skal oppdatere dere på! 
Kataloger fra Stoff & Stil har jeg fått i posten også! 
Flere oppdaterende innlegg kommer når dere minst venter!
Ha en flott OL-uke videre! 🙂