I strikkekroken – igjen!

Jeg vil bare ønske dere alle sammen, kjære lesere, en riktig god daffedag eller sprek-dag – alt ettersom! Jeg sitter plantet i sofaen med x antall småprosjekter bortover sofaryggen, så her er det nok å boltre seg i:

OL-pulsvarmere,  OL-lue (i perlestrikk, inntil videre!), rullelue og mariuslue til lillesøster.

Har nevnt det før, men nevner det igjen – følg gjerne bloggen på Facebook eller Bloglovin ! 
Setter stor pris på alle som er innom bloggen, ingen nevnt, ingen glemt! 😉
Håper dere får motivasjon og inspirasjon til å starte på nye prosjekter eller gjøre ferdig UFO’er som har hopet seg opp! 
Ha en riktig god, strikkefylt lørdag hvor enn du er i landet!


5 thoughts on “I strikkekroken – igjen!

 1. Husfruen

  Så koselig å finne bloggen din. Masse fine strikketing. Ser det går i votter for tiden. Har planer om å få noen votter på pinnene etterhvert jeg også

   
  Reply
 2. Martine

  Ingenting er så herlig som en dag i strikkekroken med fine prosjekter! Jeg er begynt med arbeid for dagen nå, men leeengter til te og strikketøy fort 😉 Har du forresten sett det nye designet til Jorid? Tenkte på deg da jeg så det, siden dere har husky 😉 http://muffinmamma.blogspot.no/2014/02/husky-design.html Jeg synes vottene er så søte at jeg har litt lyst å strikke sånne selv, enda jeg ikke har noe særlig forhold til rasen 😉 Ha en fin dag!

   
  Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *