Hverdagsjakkasamstrikk!

Endelig er februar her dere!
Det lakker og lir mot vår, og pinnene klirrer. Lengre, lysere ettermiddager – helt etter min smak!

_DSC1336

Jeg har slengt meg med på Pinneguris ‘Hverdagsjakkasamstrikk’ , som ho arrangerer nå i februar.
Hovedsakelig for at vi strikkere skal kunne få bukt med alt restegarnet vårt!
Selv hadde jeg liggende et helt regnbuenøste Kauni, og en søt, liten rest av samme farge.
Men jeg trengte noe mer! Det endte plutselig med et lite innkjøp av naturhvit Kauni fra Garnbutikken Fortuna (superrask levering by the way!).

Akkurat nå sitter jeg og ‘luller’ med strikkeprøve og går igjennom gamle notater fra Sinnasaujakkene, og sjekker mål opp mot Hverdagsjakkas mål. Dette blir kjempemoro!
Jeg har vært såpass fjern at jeg har tenkt at Hverdagsjakka er ganske lik Sinnasaujakka jeg har stripestrikket uten sauer (ja, den kommer på bloggen bare jeg får strikket knappestolper!!..en skam at jeg ikke har fått gjort det enda, men jeg lider av halvkronisk stolpevegring… *rødme*).
Ved nærmere ettersyn ser jeg at disse to jakkene ikke vil bli like i det hele tatt. 😀 (jeg hadde egentlig ikke tenkt til å bli med på samstrikken, rett og slett fordi jeg alt har ei stripejakke strikket av restegarn).
Hverdagsjakka har jo raglanfelling! Og da ble jeg brått supergira, for er det noe jeg lenge har tenkt på, men ikke gjort, så er det å strikke nettopp raglanfelling!
Så da var det ikke et spørsmål lenger! Hei og hopp, her blir det samstrikk! 😀

Flere av dere som har startet herlige februar med Hverdagsjakkasamstrikk? 

(tagg på instagram: #restefest2016 , det ligger altfor mange fine rester rundt om i de tusen strikkehjem som ikke kommer til sin rett! 🙂 )