Har jeg gått fra forstanden?….

Ja, jeg begynner å bli redd meg selv….
Har funnet fram nøster fra garnmskapet til intet mindre enn 3 nye prosjekter!!….
( jeg må ha fått black-out og fortrengt det forrige innlegget jeg skrev – host!… ).

Min eneste unnskyldning for ‘galskapen’ er at mannen drar til Hafjell med jobben i morgen og blir borte til lørdag, så tenkte jeg trengte noe å kose meg med ‘attåt’ Idol i morgen kveld!
Dessuten har det ikke kostet meg noe! *stort-jeg-er-unnskyldt-glis*
Garnet ble tross alt kjøpt inn for flere måneder siden. 😉

Da gleder jeg meg til helgen tar fatt og ‘pinneklirringen’ kan starte!

GOD HELG, kjære lesere! 

2 thoughts on “Har jeg gått fra forstanden?….

 1. Martine

  Nå er jeg spent på hva du skal lage 🙂 Gjetter på noe mariusrelatert med karismaen;) Jeg blir alltid så fristet til å starte på noe nytt når jeg blir "lei" av det gamle 😛 Det skjedde i går kveld, men da var jeg flink og la opp erme til en genser jeg holder på å strikke, istedenfor noe helt nytt. Haha, det hjalp faktisk ganske bra å bare få starte på noe, og da er det jo kjekt at det uansett var til et pågående prosjekt 😉 Jeg gleder meg også til en helf fylt med garn og pinneklirring, det er det beste! 😉
  Ha en fin helg, klem

   
  Reply
 2. Guri

  Hei og takk for koselig besøk i bloggen min! Du har en flott blogg, så
  jeg legger meg til som følger, jeg 🙂
  Ta fram garn for å starte på tre prosjekter… DET er helt NORMALT det i min verden!!!
  Kos deg med pinner og garn; gleder meg til å se resultatene! God helg! Klem 🙂

   
  Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *