Glemt Strikk

Ja, det har seg nå slik at jeg har ‘glemt’ å vise fram noe jeg har strikket OG tatt bilde av.
Er dette definisjonen på ‘skammelig’?

Det har seg vel heller slik at jeg skulle være påpasselig med at ingen plutselig skulle ende opp med å se sine egne julegaver på nettet før de selv hadde pakket de opp. 😉

Jeg strikket 4 par grytekluter på bestilling før jul, alle var julegaver, og to av parene skulle til noen jeg vet det er en fare for leser bloggen her. Hvilket betydde at jeg måtte ligge litt ‘lavt i terrenget’.

Her i sofakroken ligger 4 par grytekluter som venter på trådfesting!
Jeg har plassert strikkekurven på soverommet og hentet fram ‘strikkeveska’, som passer godt inn fargemessig i sofaen! 😉

Det ene paret fikk litt ‘bling-bling’, som bestilleren kjøpte – jeg var ikke vanskelig å be om å feste de på for henne.

4 flotte gryteklutpar ferdige! 
I går tok jeg bilder av en bunke med kjøkkenkluter som må få festet trådene sine snart!
De skriker etter å bli brukt! 😉
Forøvrig syns jeg nesten de er for fine til å brukes! Hehe. 
De har blitt strikket i ‘mørke stunder’ foran det digre lerettet til mannen her i stua når vi har sett på actionfilmer (da skal det selvsagt ikke være lys på, og den digre dataskjermen på stuebordet blir selvsagt for liten å se en ekte actionfilm på, hilsen mannen 😉 , så den eneste ‘blindestrikken’ blir da kjøkkenkluter! 

Ha en god onsdag videre! 

2 thoughts on “Glemt Strikk

 1. Martine

  Så kult med litt bling på gryteklutene! De ble skikkelig fine. Og du, det var ei veldig fin strikkeveske du har 😉 Ikke noe bestemorstrikkekurv der i gården 😉
  Det var kjekt å lese oppsummeringene dine, både her og på Vicsus. Koselig å bli nevnt på bloggen din som god kommentator 😉 Jeg leser begge bloggene dine om hverandre, men det er ikke alltid jeg er like flink å kommentere (synes jeg selv da).
  Spent på hva det neste du lager 🙂 Selv går jeg for tiden rundt og tripper etter noe Helga Isager-garn jeg har bestilt, og drømmer om å bestille Map Collection. Ellers går det i vottestrikk fremdeles. Jeg tror jeg må ha fått vottedilla 😉 Ha en superduper lørdag!

   
  Reply
 2. Victoria @

  Ja, men jeg har faktisk 'bestemorstrikkekurv' også, men den står inne på soverommet med 'vente-prosjekter'…host, dvs 2 prosjekter som skulle vært ferdigstilt!

   
  Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *