Du Store Alpakka!

Du store alpakka, hvor dypper jeg alpacaen??!

Nei, jeg pleier ikke å vaske alpaca i Pepsi til vanlig. 😉
Akkurat nå er jeg i ferd med å ofre de hvite alpakka-nøstene som var tiltenkt en hvit skappelgenser, og strikke meg et langt skjerf på rundpinne som jeg kan snurre et par ganger rundt halsen i stedet.
Jeg trenger en avkobling til sokkestrikken (strikker nemlig opp noen par raggsokker til meg selv – det trengs, for jeg har ikke fått raggsokker fra meg selv på 3 år. Eller, nå lyver jeg – jeg strikket et kjapt par til meg selv i fjor vinter fordi det var ‘raggsokk-krise’ i skapet!), og jeg har ingen varme skjerf for tiden. Kun slike tynne, butikkjøpte, så da må et skjerf på pinnene. Selvsagt i glattstrikk, for jeg blir ganske lei av ribbestrikken som sokkene sørger for. 
I dag er det lille-lørdag og mannen skal på fotoklubben etter jobb, hvilket vil si at jeg har en del strikketimer til rådighet. Hundene har fått seg en real treningstur med meg i stad og jeg sitter nydusjet i den myke skappelen min. Så nå skal jeg kose meg resten av kvelden med Pepsi i glasset og noe varmt på pinnene! 

Kos dere, dere også! 🙂

Som dere kanskje har fått med dere, kan dere nå klikke dere direkte inn på Epla-butikken min fra høyresiden av bloggen her!