Blogger på si…. Utroblogger?

Ja, er man egentlig ‘utro-blogger’ hvis man har flere blogger på si?
Jeg har nemlig det! 😉

Jeg har mer ‘på hjertet’ enn bare strikking, så derfor oppretta jeg enda en blogg i begynnelsen av april, for å ‘utfolde flere av mine sider’, som de sikkert ville sagt på kunstnerisk vis.
Denne bloggen, kalt Vicsus, er hverdagsbloggen min, eller svadabloggen min, om man kan kalle den det.
Her blogger jeg om alt fra hverdagen min, snøværet, den lystige vårlufta, outfit og kommer med inspirerende outfit-forslag, men tror og håper at den bloggen ikke kategoriserer seg heeelt som rååsa-blogger enda! Jeg er tross alt ingen ung og dum, naiv, liten fjortisjente, men en voksen, ung dame som fortsatt ‘bare er ei lita, naiv jente’ sånn innimellom!
Mopsen min Minken dukker også opp med jevne mellomrom – ho er tross alt min hjertesten, og min lykkepille på fire bein! 🙂

Ble du liitt?? nysgjerrig nå?
Bloggen tar gjerne i mot besøk! ( psst..den er foressten oppe døgnet rundt! 😉 …)

For de av dere som er mest interessert i hunder, fotografering og reiseliv, kan kanskje bloggen til mannen (vi ER riktig nok ikke gift, som han med stor H sier, men jeg liker å refere til han som ‘mannen’…i mitt liv! 🙂 …) og meg være av interesse?

Det hele startet med at vi opprettet en blogg, hundegal.com, hvor vi skrev om ‘hundelivet’ vårt, utstillingsresultater til Minken, og annet om hundebarna våre.
Vi følte plutselig for å ‘åpne opp’ og innlemme enda mer der.
Vi er begge to fryktelig glad i å fotografere. Mannen kan vel kalles en entusiastisk ‘hobbyproff’ ++, mens jeg er mer wannabe hobbyproff, men faller nok litt igjennom noen steder, men jaggu min sann har han ikke lært meg ett og annet om redigering av bilder de siste månedene!
Jeg har alltid elsket å fotografere! Mannen derimot tok av med fotograferinga først de senere årene ( påvirket av meg??).

Etterhvert som vi kommer oss mer ut på farten, vil det også dukke opp reiseskildringer!

Ta en rask kikk i dørsprekken da!, og pass på at du ikke fullstendig ramler inn på Rammla.net!

BON BLOGG-APPETITT!