Bird Cherry – fra Bittamis Design

Neste ‘skryt’ ut er nok et design fra Bittami – ‘Bird Cherry’.
Jeg visste nesten ikke om jeg turte å bryne meg på det, for det så fryktelig vanskelig ut med disse ‘fletteliknende’ bordene på sidene av klutene.
Men det gikk overraskende lett, og plutselig satt mønsteret i hodet, så dette har blitt mitt favorittmønster!

Dette mønsteret er ikke fra årets klutalong som er inne i sin snart 3.uke alt, men man kan finne det inne på facebookgruppa Bittamis Design for strikkelystne!

Jeg var så heldig å få strykejern av min mamma i bursdagsgave (fylte 28 år 2.juni, og hadde storslagent besøk av tante Jeanette, søskenbarn Malin, mamsen og lillesøster her oppe, helga den 6-8.juni!).
Det har vært sårt ønsket lenge, så nå kan jeg stryke skrukkete klær eller dampe strikkeplagg! 😉

For flere av dere er det ikke en overraskelse at Bitta Mikkelborg lanserer ny bok til høsten – denne gangen en renspikka klutbok for klutelskere! 
Den kan nå forhåndsbestilles HER!
Jeg bestilte den straks jeg så den (som så mange andre har gjort!), og jeg klarer nesten ikke å vente til utsending rundt 28.august!

Er du vill etter kluter?

2 thoughts on “Bird Cherry – fra Bittamis Design

 1. Ellen Kristin

  Jeg er vill etter å bruke kluter som er hjemmesrrikket, for de er verdens best. Men det å strikke dem er jeg ikke fullt så vill etter.. Kanskje om jeg prøver et sånt mønster så blir det bedre:)

   
  Reply
 2. Victoria @

  Du får prøve! 😉 I hvertfall helt herlig å ha noe slikt vakkert hengende på kjøkkenvasken! 😉 Man får jo nesten lyst til å bosette seg på kjøkkenet, kun for å kikke på den! 😛

   
  Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *