Alle mine strikkeprosjekter

Det er fredag og på tide å oppsummere hva jeg egentlig har liggende av halvferdige prosjekter!
På tirsdag (eller onsdag) drar jeg nedover til familien i Sarpsborg, og da blir diverse strikketøy med i bagasjen – selvsagt! 😉
Nok en grunn til å finne ut hva jeg har liggende – hva skal med og hva blir igjen hjemme?

Hvite grytekluter strikket i interiørgarn fra Europris. En hel del enklere enn å strikke med 3 tråder bomullsgarn fra Drops, og dessuten er garnet mykt og godt og jeg liker det, til tross for at jeg hater akryl! (det er akryl i det). Dette er et typisk prosjekt jeg strikker når jeg føler for å strikke med tykt garn på pinne nr. 6. 

Hundegenser til Minken! Mopsetutta har for lengst vokst ut av fjorårets genser. Ikke det at ho er en storforbruker av genser. Ned til 12 blå går helt fint, men det kan være godt å ha en liggende ‘på lur’! 
Synes fargekombinasjonen her er helt nydelig! Garnet er Drops Karisma, som jeg har blitt litt forelsket i! Godt og mykt garn som er en fryd å strikke med!

‘Den sprudlende kjøkkenkluten’, strikket i muskat sitt ‘mønstrete’ garn! 
Denne stoppet seg selv fordi jeg gikk tom for garn under skråstrikkingen. Nytt nøste har forøvrig kommet i hus det, men ferdigstrikkingen er det verre med. Gjort ferdig på et blunk, og dette vet jeg – kanskje derfor jeg bare lar den ligge enn så lenge? 
Jeg har fått fart med Drops Big Merino på pinnene – komponerer revevotter!
De ‘gikk av seg selv’ så langt, men nå krever dette arbeidet tankevirksomhet og noteringer videre, og da krever det et stille og engasjert sinn! Definitivt ikke ‘samboer-hjemme-strikketøy’ lenger!

Skappelgenser til lillesøster på 6 år! 
Denne er definitivt med i bagasjen til uka. Den er så og si ferdig, men jeg vil måle den på lillesøster før jeg feller av og syr sammen! Ho venter spent på denne genseren! 
Nydelige farger igjen! Brun og rosa er ‘berre lækkert’! 

Og skappelgenseren min! 
Lillesøster og jeg får identiske skappelgensere! 
Jeg spurte om ho ville vi skulle ha like, brune kropper og rosa armer, og ja, det ville ho. 😉
God fredag og helg, alle sammen! 
(Kanskje flere får lyst til å lage et ‘alle mine strikkeprosjekter’-innlegg på bloggen?, slikt er så gøy å lese, syns jeg!)